Tietosuojaseloste

Kotihandi Oy:n henkilötietorekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja peruste

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja. Henkilötietojen käsittely on tarpeen sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi ja täytäntöön panemiseksi sekä rekisterinpitäjän lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi. Käytämme keräämiämme henkilötietoja ylläpitääksemme, suojataksemme, tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluitamme, sekä kehittääksemme uusia palveluita ja asiakassuhteitamme. Käytämme näitä tietoja myös tarjotaksemme räätälöityä sisältöä, kuten palveluita koskevia tarjouksia. Lisäksi käytämme henkilötietoja palvelua koskeviin tiedotteisiin, suoramarkkinointiin, laskutukseen ja tilastointiin. Asiakkaalla on lainmukainen oikeus kieltää henkilötietojensa käsittely suoramainontaa tai muuta suoramarkkinointia varten.

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemme yhtä tai useampaa seuraavista henkilötiedoista:

  • Etu- ja sukunimi
  • Henkilötunnus
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Syntymäaika
  • Puheluäänitteet
  • Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaaseen liittyviä henkilötietoja keräämme ensisijaisesti asiakkaalta itseltään palvelun oston tai arvontaan osallistumisen yhteydessä, internetpalvelun ajanvarauksen tai asiakaspalvelutapahtuman yhteydessä sekä muutoin suoraan asiakkaalta.

Henkilötietojen käsittelijämme

Henkilötietoihin on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on työnsä tai toimensa puolesta peruste päästä käsiksi tietoihin. Kaikkia työntekijöitämme velvoittaa asianmukainen salassapitosopimus. Yhteistyökumppanimme, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän lukuumme, ovat työntekijöineen vastaavien salassapitosopimusten velvoittamia. Kumppaniemme valintaan kuuluu tarkka tietosuoja-arviointi. Kolmas osapuoli sitoutuu aina tietosuojalainsäädännössä (GDPR:ssä) edellytettyihin asianmukaisiin suojatoimiin. Sovimme käsittelystä kirjallisesti kunkin yhteistyökumppanimme kanssa.

Emme luovuta palveluumme tallennettua asiakirjasisältöä tai niihin liittyviä henkilötietoja ulkopuolisille kuin lain vaatiessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Henkilötietojen säilytysaika

Kotihandi säilyttää henkilötietojasi voimassa olevien lakien, kuten rahanpesu- ja kirjanpitolain, mukaisesti (yleensä 5 ja 7 vuotta). Lisäksi säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeellista suorittamamme käsittelyn tarkoituksen täyttämiseksi.

Rekisterin suojaus

Henkilötietoihin on pääsy vain niillä henkilöillä, joilla on työnsä tai toimensa puolesta oikeus päästä kyseisiin tietoihin. Henkilötietojen käsittely on luottamuksellista, mikä varmistetaan salassapitosopimuksilla. Kullakin käsittelijällä on oma käyttäjätunnus ja salasana tietokantoihin, joten käsittelijät pystytään jatkuvasti tunnistamaan.

Rekisteröidyn oikeudet

Oikeus tarkastaa ja saada tiedot

Rekisteröidyllä on henkilötietolain säätämiä poikkeuksia lukuun ottamatta oikeus tarkistaa henkilörekisteriin itsestään talletetut tiedot. Kirjallinen ja omakätisesti allekirjoitettu tai muuten vastaavalla tavalla varmennettu tarkastuspyyntö toimitetaan rekisterinpitäjälle osoitteella Kotihandi, Heinjoenpolku 2 S 134, 02140 Espoo.

Oikaisuoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Kirjallinen ja omakätisesti allekirjoitettu tai muuten vastaavalla tavalla varmennettu korjauspyyntö toimitetaan rekisterinpitäjälle osoitteella Kotihandi, Nils Westermarckin Kuja 18, 00790 Helsinki. Korjausta koskevassa pyynnössä on yksilöitävä vaadittavat korjaukset sekä niiden perusteet.

Poisto-oikeus

Poistamme pyynnöstä kaikki henkilötiedot asiakasrekisteristämme, ellei meillä ole oikeudellista erityisperustetta säilyttää tietoja (esim. maksamattomat laskut).

Vastustamisoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jokaisen suoramarkkinointisähköpostimme lopussa on painike, jolla voi poistua suoramarkkinointilistaltamme.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus saattaa henkilötietoja koskevat valitukset valvontaviranomaisen ratkaistavaksi, mikäli henkilötietojen käsittelyssä rikotaan sitä koskevaa lainsäädäntöä. Henkilötietoasioiden kansallisena valvontaviranomaisena on oikeusministeriön yhteydessä toimiva tietosuojavaltuutettu.

Lisätiedot

Annamme mielellämme lisätietoja tietojenkäsittelystämme ja tietosuojaan liittyvistä oikeuksistasi.

Tarkempiin kysymyksiin vastaa:

Kotihandi Asiakaspalvelu
info@kotihandi.com
ScrubbaDad Oy, markkinointinimi: Kotihandi

Suoramarkkinointiseloste

Rekisterin pitäjä
Kotihandi
Nils Westermarckin Kuja 18, 00790 Helsinki
Y-tunnus 3097826-1
Rekisterin nimi
ScrubbaDad Oy:n suoramarkkinointirekisteri

Toimitusehdot

ScrubbaDad Oy 3097826-1 (jäljempänä verkkokauppa - Kotihandi) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@kotihandi.com
Postiosoite: Nils Westermarckin Kuja 18, 00790 Helsinki.

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla joko lisäämällä ne ostoskoriin tai lähettämällä tarjouspyynnön vastaavan lomakkeen kautta. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa tai maksuvälityksen avulla. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Klarna Bank AB ja SumUp Limited. Klarna Bank AB (publ) on rekisteröity Ruotsin yritysrekisteriin numerolla 556737-0431 ja jonka päätoimipaikka on Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. SumUp Limited on valtuutettu sähköisen rahan liikkeeseenlaskija, jota säätelee Irlannin keskuspankki (viitenumero: C195030) ja jonka päätoimipaikka on Block 8, Harcourt Centre, Charlotte Way, Dublin 2, Ireland D02 K580. Klarna välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Maksaminen onnistuu Klarnan maksuportaalin kautta tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti maksaminen onnistuu SumUp maksulinkin välityksellä, jolloin lähetämme maksulinkin SumUp.in kautta joko ennen tai palvelun suorituksen yhteydessä ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy joko ScrubbaDad Oy tai Kotihandi.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Klarnasta: https://www.klarna.com/fi/

Lue lisää SumUp.istä: https://sumup.fi/?prc=FI1499AIRVD2022-s-ROE2999AIRBVD2022-s-ROE7999SOLOVD2022-s-ROE3GB11999VD2022

Maksutavat

Klarna-palvelun kautta voit maksaa maksukorteilla (credit/debit) sekä verkkopankkitunnuksilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, sekä MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä palveluista tai tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.