Ikkunanpesu

Tarkistettuja ja päteviä tekijöitä

Kaikki tehtävät vakuutettu 1M € asti

Välitön tarjoukset ja varaukset

Saman / seuraavan päivän saatavuus

Tilaa Heti
Trustpilot
Trustscore

Hyvä | Lue arvostelujamme

Välitön ikkunanpesu tarjous

Tilaa Heti

Hyvä palvelu. Helppo varata aika lyhyellä varoitusajalla ja työ oli todella laadukasta

Laske välitön tarjous

Ikkunanpesu kotitalouksille

Ikkunanpesu ammattitaitoisesti, siististi ja huolellisesti. Siirrämme tarvittaessa huonekalut ja pikkuesineet sekä siivoamme jäljet. Ikkunanpesu kattaa halutessanne myös parvekelasit. Voit tilata ikkunanpesu joko erikseen tai kotisiivouksen rinnalla. Palattuasi kotiin reissusta, tuovat säihkyvän puhtaat ikkunat iloa ja hymyä päiväsi päätteeksi.

Tilaa Heti
Hand cleaning window

Tilaa kätevästi netistä

Kerro ikkunoidesi määrä sekä hankalassa paikassa sijoittuvat ikkunat (mikäli näitä on). Voit halutessasi tilata vain ikkunoiden pesun, jolloin pesun minimiaika on kaksi tuntia (n. 1-2 ikkunaa / huone).

Siivousvälineet kuuluvat hintaan

Ammattitaitoiset siivoojamme tuovat kaikki tarvittavat siivousvälineet ja -aineet mukanaan. Ainoat välineet, jota käytämme tarvittaessa on porrasjakkara ja ämpäri.

100%.n tyytyväisyystakuu

Teemme kaikkemme, että olet onnellinen työmme jälkeen. Tarjoamme täydellisen takuun ja korjaamme puutteet maksutta!

Ikkunanpesun tilaajan muistilista

Jotta siivooja pääsee heti hommiin, muistathan siirtää kaikki suuret / painavat huonekalut pois edestä. Ikkunoiden tulee olla lattiasta enintään 3m korkeudella Muistathan mainita jos ikkunat eivät avaudu sisäänpäin, sillä arvioitu pesuaika voi vähentyä. Ikkunanpesijällä on yleensä ikkunanavain mukanaan. Mutta asiakas on hyvä varautua ylimääräisellä avaimella.

Tilaa Heti
Woman cleaning window